Over ons

Ons verhaal

Axion Expert werd opgericht in 2010 door Luc Schrijvers, erkend vastgoedmakelaar en erkend schatter VLABEL.

In 1999 trad Luc toe tot de vastgoedorganisatie Century 21 om zo zijn carrière in het vastgoed te starten.   Na 10 succes volle jaren in het vastgoed en door de toenemende vraag naar vastgoedexpertises werd Axion Expert boven het doopvont gehouden. 

De eerste activiteiten van Axion Expert waren verhuur en rentmeesterschap, plaatsbeschrijving bij inhuur en verhuur, nadien kwamen er schattingen en schaderegelingen bij. 

Axion Vastgoed en Axion Expert vulden elkaar volledige aan in het segment van het vastgoed en konden zich zo samen profileren als professionele speler op de vastgoedmarkt met een all-in dienstenpakket voor al haar klanten. 

In 2019 besloot Luc  "Axion Vastgoed" te verkopen aan een collega en zich volledig toe te leggen op vastgoedexpertises zoals waardebepalingen, plaatsbeschrijvingen , vastgoedadvies en expertises.

Met zijn meer dan 22 jaar ervaring in het vastgoed bij Century 21 is de vastgoedmarkt in de provincie Limburg hem dan ook totaal niet vreemd en kent hij de verkoopprijzen en marktevoluties in de regio als geen ander. 

Wenst u ook professioneel bijgestaan te worden door Luc in uw vastgoedproject, neem dan zeker contact. 

"we kunnen het vast goed met elkaar vinden"